Ács állványozás

Az ács­ állványozás esetében elkészítjük a tetőszerkezetet amit Ön szeretne. Több ­féletető kivitelezése is lehetséges, a nyeregtető, a sátortető, vagy a manzárdtető is megoldható. Amennyiben Ön azt szeretné, akár tornyok, sőt rácsot tartó tetőszerkezet is felkerülhet, de az ívelttetők is könnyedén elkészíthetőek. A munkatársaink nagy gyakorlottak, így ennek köszönhetően egyszerűen megvalósítják az ügyfelek elképzeléseit. Az ács­állványozás Budapest városában és Pest megyében is megoldható. Az ács ­állványozás munkakörbe tartozik a faház készítés, a lovarda, sőt a fahinta készítés is. A munkatársaink játszóházak készítését is vállalják, így az Ön gyermekei is biztonságos fa játékokkal játszhat. A fafödém, előtető és gépkocsibeállító készítését is ránk bízhatja, ezeket a feladatokat is örömmel vállaljuk. Ács­ állványozás Budapest területén és Pest megyében, kedvező áron és nagy szakértelemmel, ezt kínáljuk a megrendelőinknek. Amennyiben felkeres minket, csak el kell mondania milyen feladatokhoz keres szakembereket és mi készítünk Önnek egy kedvező árajánlatot, ezt követően egyeztetjük a teendőket és neki is látunk a munkának. Mi gyorsan és hatékonyan dolgozunk, a megrendelőink elvárásai szerint. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen a szolgáltatásainkkal! Ács ­állványozás Budapest területén kedvező áron, amennyiben ilyen szolgáltatásra van szüksége, keressen fel minket és állunk rendelkezésére!

Referenciák

Bemutatkozás

Bizonyára annak köszönhetem az Ön látogatását honlapomon hogy Ön igényes a lakókörnyezetére, annak átalakítására, megszépítésére törekszik.Szeretné ha házának nem csak a belső terei hanem a tetőszerkezete is kiváló minőségben lenne elvégezve és egyben megfelelő védelmet nyújtson minden időjárással szemben családja számára!
Mi a cégünknél a Boszló-tető kft-néll pontos, precíz munkákra törekszünk, igyekszünk a megrendelők igényeit minden egyes munka fázisnál figyelembe venni.